Головна » 2024 » Червень » 5 » Сьогодні останній дзвінок пролунав для наших випускників Росавської гімназії, учнів 9 класу
10:43
Сьогодні останній дзвінок пролунав для наших випускників Росавської гімназії, учнів 9 класу

Ще зовсім маленькими у 1 класі їх зустріла перша вчителька Петриченко Галина Володимирівна, у 5 - класний керівник Вірич Наталія Володимирівна і так склались обставини, що у 8 класі під свою материнську опіку їх взяла Косько Людмила Василівна.

Староста села Бондар Т.С . привітала випускників і побажала всім присутнім мирного неба та щасливого майбутнього.

Директор гімназії Наталія Миколаївна Ходатенко звернулась з подякою до колективу, батьків та дітей, що в такий складний час всі разом змогли закінчити цей навчальний рік.

Нагородила грамотами Департаменту освіти і науки КОДА Баштову Софію за зайняте 3 місце у 3 етапі( обласному) Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій/трудового навчання та вчительку трудового навчання Діхтяренко Альону Миколаївну за підготовку до олімпіади.

Випускники подарували всім присутнім свій останній шкільний вальс, сказали слова подяки та завершили свято прощальною піснею. Мама випускника Крота Миколи ,Софія Василівна, привітала гімназію із закінченням навчального року та подякувала всім Героям за можливість навчатись і жити.

Згадали і вшанували пам'ять загиблих Героїв - росавчан хвилиною мовчання.

Були приємно вражені несподіваним подарунком від учнів і батьків 9 класу для гімназії - м'ячі та спортивний інвентар.

 

Переглядів: 23 | Додав: rosava_zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar