Головна » 2022 » Жовтень » 14 » Наші дорогі Захисники і Захисниці України!
15:15
Наші дорогі Захисники і Захисниці України!


Вітаємо вас із святом! 


24 лютого, в день, коли почалося це жахливе повномасштабне вторгнення, народ охопила паніка. Ніхто не розумів, що відбувається. Що робити? Куди тікати? Кому вірити? 
Єдиною нашою надією залишалися ви. Саме ви, захисники і захисниці, змогли заспокоїти народ, підняти наш дух та нагадати про те, ким ми є насправді. Ми - українці. Люди, які протягом всієї своєї історії кимось знищувалися, піддавалися утискам та вбивалися, але завдяки своїй любові до волі, жаги до життя й незламного духу пережили всі негаразди й змогли зберегти свою державу. 24 лютого росія знов спробувала зруйнувати те, що український народ поколіннями намагається відновити і саме ви не дали ім цього зробити. 
Ми пишаємося вами за неймовірну сміливість та стальні нерви. Щиро дякуємо вам за наші спокійні ночі, за змогу навчатись і відпочивати, за те, що ви зберігаєте наше життя. Нехай повернеться вам добро здоров'ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину!
Ми любимо вас, переживаємо за кожного та молимось, щоб ви найшвидше повертались живими. Віримо у вас і чекаємо вдома з перемогою! 
Бережіть себе! 
Попри всі негаразди, все буде Україна!

Переглядів: 66 | Додав: rosava_zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar