Головна » 2018 » Жовтень » 19 » До уваги вступників!
10:37
До уваги вступників!

Шановний абітурієнте!

Національний авіаційний університет, навчально-науковий Інститут інформаційно-діагностичних систем запрошує абітурієнтів на кафедру Авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів для отримання однієї з найпрестижніших і найсучасніших спеціальностей сьогодення.

Галузь знань: 15 Автоматизація та приладобудування

Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерноінтегровані технології

Спеціалізації: – Комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва –

Інформаційні технології та інженерія авіаційних комп’ютерних систем Іншими словами про спеціальність, яку опановують наші студенти, можна сказати так: Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології авіаційних систем на основі програмної, системної та комп’ютерної інженерії, які використовують апаратні та програмні засоби кібербезпеки.

Багато корисної інформації знаходиться на сайті кафедри: akik.nau.edu.ua, а наш бот у Telegram: @comeinit_bot відповість на всі Ваші запитання. Навчання здійснюється українською або англійською мовою (на бюджетній або контрактній основі) з можливістю проходження практики на старших курсах за кордоном та подальшого міжнародного працевлаштування.

Об’єктами професійної діяльності фахівця є сучасні комп’ютеризовані технології управління комп’ютерноінтегрованими процесами з підвищеним ступенем автоматизації; розробка, дослідження та випробування складних комп’ютерно-інтегрованих технологічних комплексів; сучасні системи автоматизованого проектування технологічних об’єктів.

По закінченні університету майбутні фахівці можуть працювати у відділах та службах компаній і підприємств в усіх галузях промисловості, банках і фірмах на посаді керівників інформаційних проектів, у складі аналітичних груп в будьякій країні світу, завдяки визнанню нашого диплому міжнародними організаціями.

Наша кафедра є провідною з підготовки фахівців з новітніх технологій управління комп’ю-терноінтегрованими технологічними процесами і виробництвами пілотажно-навігаційних комплексів, а також автоматизованих систем проектування та випробування складних комп’ютерно-інтегрованих комплексів.

Внаслідок вивчення фахових дисциплін, студенти отримують знання з автоматизованого проектування, дослідження проектованих систем, організації баз даних в локальних мережах та в Internet, організації роботи з пакетами LabView, MatLab, Simulink, Mathematics та іншіх, що застосовуються при автоматизованому проектуванні, у виробництві та випробуванні авіаційних систем, при побудові складних мікропроцесорних систем, систем автоматичного управління складними комп’ютерноінтегрованими комплексами повітряних суден, гелікоптерів, безпілотними літальними апаратами. Протягом навчання на кафедрі, студенти користуються сучасним обладнанням, отримують високий рівень підготовки з комп’ютерної техніки, інформаційних технологій. Окрім базових додатково викладаються такі навчальні дисципліни: – проектування систем автоматизації; – теорія досліджень операцій; – автоматизація технологічних процесів та виробництв; – ідентифікація та моделювання технологічних об’єктів; – типові технологічні об’єкти та процеси виробництва; – аналітичне конструювання динамічних систем; – адаптивні і оптимальні системи керування та контролю. Заняття проходять у сучасних комп‘ютерних класах з «виходом» в Іntеrnet і в сучасних, оснащених необхідним обладнанням навчальних лабораторіях. Процес навчання студентів забезпечується також використанням локальних комп’ютерних мереж.

Після завершення вивчення спеціальних дисциплін студенти проходять практику на підприємствах аерокосмічної галузі або військовопромислового комплексу України, тобто на підприємствах з сучасним високотехнологічним рівнем виробництва, серед яких: ГП «Антонов», Ки- ївське державне конструкторське бюро «Луч», ДП «ВО Київприлад», Науково-виробничий комплекс «Київський завод автоматики ім. Г.І. Петровського» та ін., де кафедра має свої філії. Особи, що навчаються англійською мовою, а також успішно склали спеціальний іспит, одержують додатково до диплому про вищу освіту сертифікат "British Council" (Британська Рада). British Council"British Council" (Британська Рада). (Британська Рада). Майбутні фахівці в змозі легко адаптуватися до виконання службових обов’язків за кордоном та у представництвах українських і іноземних фірм. Юнаки призовного віку під час навчання мають можливість пройти підготовку за програмою офіцеру запасу на факультеті військової підготовки. По закінченні третього курсу проводиться набір в Інститут післядипломного навчання (дворічний курс) для одержання за контрактною основою додаткової другої освіти з економіки або юриспруденції з видачею диплому про вищу освіту державного зразка. Термін навчання: - бакалавр – 4 роки магістр – 5,5 років. Наша адреса: УКРАЇНА, 03058, м. Київ-58, просп. Космонавта Комарова, 1, корп. 5, ауд. 413 тел. кафедри +38044-408-85-55 тел. зав. каф. +38044-406-74-12 E-mail: svm@nau.edu.ua сайт кафедри: akik.nau.edu.ua бот у Telegram: @comeinit_bot Завідувач кафедри: доктор технічних наук, професор Синєглазов Віктор Михайлович Контактна особа: професор Сергеєв Ігор Юрійович тел.: +38098-212-00-87 E-mail: sergeyevi@i.ua НАЦІОНАЛЬНИЙ АВІАЦІЙНИЙ УНІВЕРСИТЕТ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ІНФОРМАЦІЙНОДІАГНОСТИЧНИХ СИСТЕМ
Переглядів: 349 | Додав: rosava_zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar