Головна » 2019 » Листопад » 5 » День відкритих дверей
10:11
День відкритих дверей

Вибрати майбутню спеціальність - заняття відповідальне. Зробивши неправильний вибір, можна не тільки втратити 5 років в навчанні, але і зіпсувати собі життя. Тільки уявіть собі, що Вам кожен день потрібно буде ходити на нецікаву роботу і займатися нелюбою справою. Тому вибір вищого навчального закладу - це дуже важливий момент у  житті кожного одинадцятикласника. 

Отож, гарного осіннього дня,1 листопада 2019 року, учні одинадцятого класу разом з класним керівником А.П. Дрингаль ,  відвідали один з провідних закладів освіти, науки і культури в Україні - Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Школярів зустрічали традиційною презентацією факультетів і ННІ. І цього року, аби бути найближчими до відвідувачів, про можливості і перспективи навчання їм розповідали безпосередньо студенти.   

Університет молоді презентував ректор Станіслав Ніколаєнко. На сьогодні НУБіП має одне з найбільших у країні держзамовлень: минулого року студентами на державну форму навчання зараховано 1050 осіб, ще приблизно стільки ж – за контрактом. І навчаються вони на сучасній матеріально-технічній базі.

 Про те, як стати успішним вступником-2020, розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Про студентське життя, цікаві проекти, різноманітні заходи – голова Студентської організації університету Олександр Павелко. 

 

 

Переглядів: 206 | Додав: rosava_zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar