Головна » 2018 » Жовтень » 19 » День відкритих дверей
10:34
День відкритих дверей

Головне управління ДСНС України у Київській області повідомляє, що 20 жовтня 2018 року в Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків вул. Чернишевська, 94) відбудеться День відкритих дверей. Під час проведення Дня відкритих дверей планується зустріч абітурієнтів з керівництвом університету, факультетів, викладачами кафедр, ознайомлення з матеріально-технічною базою, характером проходження служби в ДСНС, особливостями навчання за різними напрямками підготовки, а також специфікою навчання за державним замовленням. Початок о 10 годині.

27 жовтня 2018 року в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбудеться День відкритих дверей для учнів старших класів, які мають бажання ознайомитись з навчальним закладом, матеріально-технічною базою інституту, особливостями вступу за спеціальностями та специфікою навчання за державним замовленням.

Початок: 27 жовтня 2018 року о 10 годині за адресою: м. Черкаси, вул. Онопрієнка, 8.

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності такий захід буде проводитись 03 листопада 2018 року об 11 годині.

 

Переглядів: 277 | Додав: rosava_zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar