Головна » 2017 » Травень » 10 » День пам'яті та примирення - День Перемоги!
13:41
День пам'яті та примирення - День Перемоги!

9 травня вже традиційно школа збирає у своєму подвір'ї всіх, хто бажає згадати і віддати шану загиблим воїнам у роки ІІ Світової війни.

От і цього разу біля школи вишикувалась колона із воїнів АТО, гостей, учителів та учнів які вирушили вулицями села до обеліску.

Біля пам'ятника зібрались жителі села, гості свята, де і відбувся мітинг, який провели учні школи за участю сільського будинку культури і голови Росавської сільської ради Бондар Тетяни Степанівни, яка і відкрила своїм виступом мітинг.

Священник  нашої церкви привітав усіх присутніх із святом Перемоги і благословив на мирне життя.

Учні нагадали нам історію Дня Перемоги, згадали і про втрати...

Не забули згадати і про війну яка, нажаль, триває і сьогодні на сході нашої держави. Присутнім воїнам АТО подарували квіти. Зі словом звернувся до всіх Передерій Андрій Андрійович, наш земляк, що боронить наше життя і досі.

Вірш Л.Костенко "В окопі" чуттєво прочитала учениця 6 класу Дремлюк Анастасія

А учениця 4 класу Анна Матвєєва заспівала пісню "Мій тато - герой" від всіх дочок і синів, які чекають на повернення своїх мужніх батьків.

З привітанням виступила і директор нашої школи Ходатенко Н.М. яка також і подякувала всім хто захищав і захищає нас досі.

Після мітингу у залі сільського будинку культури відбувся святковий концерт присвячений Великій  Перемозі та Дню Матері.

Наша школа, як завжди, брала активну участь і порадувала гостей піснями, віршами, флешмобом і навіть грою на скрипці.

Корнієнко Назар розповів вірш "Розмовляло дві душі", Стародубець Ніколь заспівала чудову пісню про Україну, а дівчатка однокласниці допомогли їй танцем.

Анна Чучук і Наталія Сімченко заспівали актуальну на сьогодні пісню " Нам потрібне мирне небо" разом з учнями 1 класу, які танцювали на сцені.

Савченко Богдана порадувала присутніх віртуозною грою на скрипці.

 

А закінчили концерт загальним запальним флешмобом, у якому взяли участь усі учні початкової школи, а також дівчатка з 5 і 6 класів.

Зал проводив артистів стоячи і з оплесками.

Дякуємо усім!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 544 | Додав: rosava_zosh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar