Головна » 2016 » Листопад » 21 » День Гідності і Свободи
14:37
День Гідності і Свободи

Сьогодні, 21 листопада, в День Гідності і Свободи, у Росавській ЗОШ І-ІІІ ступенів, була проведена тематична лінійка. Підготувала її класний керівник 8 класу Дрингаль Аліна Петрівна зі своїми вихованцями.

Учні зачитали інформацію про започаткування цього Дня, про події, які відбувалися на Майдані. Усі присутні мали змогу переглянути відеоролики про мужність і патріотизм нашого народу.

Найбільше усіх вразили гості – воїни АТО, які прийшли на нашу лінійку, це   Шкляр Олександр Іванович, який пройшов ще війну в Афганістані та Дяченко Ігор Ігорович.

 

Вони звернулись до дітей із закликом  добре вчитися і бути готовими боронити свою  рідну землю. Розповіли про реалії  військового життя на передовій. Під час хвилини мовчання, наші гості не соромились сліз…. Тільки їм відомо, яка насправді та війна.

Закінчили лінійку загальним  виконанням  гімну України, подякували нашим героям, подарували квіти, побажали миру.  Як ніколи голосно звучала відповідь усіх присутніх в школі на слова: «Слава Україні! Героям Слава!»

Переглядів: 450 | Додав: rosava_zosh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar