Головна » 2016 » Грудень » 17 » День англійської мови
14:31
День англійської мови

 

Вивчення іноземної мови- процес складний, але багатогранний і цікавий. Оволодіння іноземною мовою є потребою часу і лише під час її вивчення  ми знайомимось з традиціями та звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури. 

  З метою покращення знань учнів та їх заохочення  до вивчення англійської мови , у  нашій школі відбувся «День англійської мови».

У заходах цього дня приймали участь всі учні школи.

Зал був прикрашений стінівкою, приуроченною Дню англійської мови в Україні, розмальовками , виконаними учнями 1-5 класів, цікавою газетою про життя та творчість Вільяма Шекспіра, вітальними листівками до Різдва та Нового року а також проектом, який виконали учні, що відвідували літній мовний табір.

Діти з цікавістю переглянули фільми про Шекспіра, представлені для перегляду Британською Радою, епізоди з відомих п’єс відомого драматурга. Пригадали всі заходи, що відбувались в нашій школі під час Року англійської мови в Україні. З великим задоволенням послухали пісні у виконанні учнів 5 та 6 класів. Особливо всім сподобалось співати англійських пісень в караоке та участь в веселих піснях- руханках.

 

Дрингаль А.П. учитель англійської мови 

Переглядів: 413 | Додав: rosava_zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar